Kellosaarenpuisto on asuinkortteleiden ympäröimä puistikko, joka avautuu yhdeltä sivulta merelle. Puiston pinta-ala on 4000 m2. Pinta-alasta noin ¾ on läheisten kortteleiden päiväkotien leikkialuetta. Leikkialueet on sijoitettu aamu- ja keskipäiväauringon kannalta edullisimmille länsi- ja pohjoisreunalle.

Oleskelutila ja kukkaistutukset sijaitsevat puiston kaakkoiskulmassa. Puistoa reunustaa tiheä lehmusrivi ja leikattu pensasaita, jotka rajaavat puistoa ympäröivien kortteleiden suuntaan. Puiston ja rannan välisen kadun kujannepuut on istutettu sen verran harvaan, että näkymä puistosta merelle on säilynyt.

Leikkialueen puut puiston sisäosassa ovat kukkivia pienpuita, kuten pihlajia, kirsikka- ja koristeomenapuita. Aukion puu on tammi. Kalliopaaden ympärille on pyritty saamaan Helsingin edustan saaristolle tyypillisiä kukkakasveja kuten tädykkeitä, ruohosipulia, mutta hieman huonolla menestyksellä toistaiseksi. Kasvillisuutta tullaan uusimaan ja lajien määrää lisäämään. Kovan kulutuksen vuoksi puiston käytävät ovat betonikiveä.

Kellosaarenpuisto on asuinkortteleiden ympäröimä puistikko, joka avautuu yhdeltä sivulta merelle Hemmo Rättyä
Kellosaarenpuistossa on lapsille leikkitiloja pensasaitojen suojassa. Vladimir Pohtokari
Leikkialueet on sijoitettu aamu- ja keskipäiväauringon kannalta edullisimmille länsi- ja pohjoisreunalle Hemmo Rättyä