Strömbergin vanha pysäköintialue on saanut uuden muodon modernina puistona. Tämä hieman piilossa oleva puisto on 2000-luvun puistosuunnittelua parhaimmillaan. Puistolle antavat leimaa sinisenvärisestä teräsverkosta tehdyt pergolat ja monilajinen puusto. Puisto liittyy saumattomasti eteläpuolella olevaan Strömberginpuistoon.

Puistossa on myös pelikenttä, joka palvelee sekä läheistä koulua että päiväkotia ja toimii talvisin luistelukenttänä. Puoli metriä korkea muuri rajaa pelikentän aukiosta ja toimii samalla istuimena. Pelikentän itä- ja pohjoispuolella on betoni- ja luonnonkivipäällysteinen aukio, jota elävöittävät kolmionmuotoiset, graniittireunuksin korotetut istutusalueet ja niihin kytkeytyvät pikku pergolat.

Pergoloiden yhteydessä on penkkejä, jotka toimivat istuskelun lisäksi talvisin luistimien vaihtopaikkoina. Hemmo Rättyä
Jalavat muodostavat polun varren puurivistön ja runsaat kirsikkapuuistutukset täydentävät maisemaa. Hemmo Rättyä

Pergoloiden yhteydessä on penkkejä, jotka toimivat istuskelun lisäksi talvisin luistimien vaihtopaikkoina. Pergoloissa kasvaa mm. erilaisia kärhöjä ja ne muodostavat viehättävän kukkivan käytävän puisto läpi. Pergolakäytävän vierellä on perennaryhmä, joka kukkii keväästä syksyyn.

Pelikentän eteläpuolella oleva kolmiomainen puiston osa on rajattu pensasistutuksin kentän suunnalta ja Valimomestarinpolulta puurivein ja -ryhmin. Jalavat muodostavat polun varren puurivistön ja runsaat kirsikkapuuistutukset täydentävät maisemaa. Puiston keskellä on avoin nurmialue ja puiston länsireunalle on istutettu havu- ja lehtipuita.